Henriette taber sig 0,5 kg om ugen uden hun synes det er besværligt.

Jeg skal ikke sige nej til noget, men tænke mig om.

“Jeg taber mig stille og roligt, for det her er ikke en kur, men en livsstilsændring.”

Her er Henriette, som er i et kostvejlednings forløb hos mig. Hun taber sig i gennemsnit 1/2 kg om ugen, uden hun synes det er besværligt. Hun har netop rundet -10 kg som hun har tabt fra sidst i August til midten af December - deraf 6,5 kg fedt og hun er blevet 38,5 cm mindre fordelt på hele kroppen. 

“Jeg er blevet bedre til at spise i løbet af dagen og tage mindre portioner. Kostplanen er nem at følge, fordi det er ordentlig og rigtig mad - der skal bare lidt mindre til. Jeg går ikke “sukker-kold” i løbet af dagen mellem 15-17, da jeg har mere energi, fordi jeg få den rette næring som min krop har brug for. 

Jeg kan stadig holde mit vægttab selvom jeg både har været på weekendophold, til fødselsdag og på ferie i Spanien. Det har været enormt nemt at holde, fordi jeg har lært hvordan jeg skal spise også når jeg er ude. Jeg har tilmed her i december måned ikke haft svært ved at spise for meget af alle de søde sager - min krop har vænnet sig af med at spise det, så jeg kan slet ikke spise så meget som jeg kunne før. Desuden har jeg også ofte lyst til frugt i stedet for. 

Derfor er kostvejledningen super vigtig og jeg ved, at jeg har brug for at fortsætte noget tid.
Jeg kan helt sikkert anbefale sådan et forløb hos Ea.”