Din krop er en livslang investering - hvordan investerer du?

Medlemsbetingelser


Velkommen til Outdoor Gym*.


OPRETTELSE:
Opstartsgebyr er 50 kr.

BETALING:
Du betaler for træning i 2 måneder ad gangen - juli måned er undtaget. 

Du kan kun tilmelde dig træning når du har betalt. Du kan betale med dankort eller med mobilpay via Holdsportappen.  Der vil være en årlig prisregulering i efteråret.

TILMELDING:
For at sikre dig en plads på holdet SKAL du tilmelde dig hver gang - senest 1 time før. Du bliver tilknyttet et fast hold, men der er mulighed for at flexe i samme uge. Medbring måtte og handsker.

AFMELDING:
Afmeld dig senest 2 timer før hvis du er forhindret, så andre kan benytte din plads. Ved afmelding kan du tilmelde dig træning på et andet hold i den SAMME uge, såfremt der er plads. Du kan ikke opspare eller have træning til gode.

AFLYSNING AF TRÆNING:
Ved kun 2 personer tilmeldt 1 time før træning, aflyses holdet og de tilmeldte får en erstatnings gang. Som udgangspunkt bliver træningen ikke aflyst pga. vejret - muligvis ved lyn og torden.

ÆNDRING I ABONNEMENT ELLER PAUSE FRA TRÆNING:
Ønsker du at ændre dit abonnement eller sætte det på pause SKAL det meddeles til mig senest 5 dage før din betaling. 

Afbryder du dit abonnement midt i en betalingsperiode kan et resterende beløb ikke tilbagebetales eller træningen gemmes til et senere tidspunkt.

FERIE  & LUKKEDAGE:
Hele juli måned, uge 42, 52 og 7 er der ferie og lukket. 

Der er lukket alle nationale helligdage. Der vil i løbet af året være ekstra træninger som kompensation for disse. 

I ugerne 14, 26 og 51 er der "ferietræning" således at nogle hold kan blive slået sammen og kan placeres på andre tidspunkter/dage end normalt. Tjek kalender for disse perioder. Der er fri træning til " ferietræning", hvilket betyder man må træne lige så meget som man har lyst til, men stadigvæk med tilmelding.


*Ved tilmelding til holdet er du indforstået med ovenstående medlemsbetingelser.